Over ons

[vc_row][vc_column][vc_column_text]JIP meubelen

JIP is official dealer van Richmond Interiors en UrbanSofa Premiumstore.

Wij bieden deze merken graag aan vanwege de betrouwbare achtergrond en de uitgebreide collecties. Beide merken staan voor kwaliteit en hebben talloze mogelijkheden, en heel veel keuze in maten, stoffen en kleuren. Hierdoor kun je jouw inrichting compleet, uniek en eigen maken.

In onze ruime showroom word je volop geïnspireerd voor de nieuwe inrichting van jouw huis. Wij proberen altijd de nieuwste modellen in huis te hebben. Ook voorzien we je graag van een gedegen interieuradvies, zodat je zeker weet dat jouw nieuwe meubels bij de rest van je interieur passen.

Op onze website staan de laatste advies verkoop prijzen van onze leveranciers. Ook wij hebben uiteraard acties en aanbiedingen, hiervoor ben je van harte welkom in onze winkel.

Voor ons houdt het niet op na de levering van je nieuwe meubelen. Wij doen ons uiterste best onze klanten zo goed mogelijk te helpen en daar hoort service vanzelfsprekend bij.  We staan voor wat wij verkopen, en daarom kun je (ook achteraf) altijd bij ons terecht met vragen of eventuele service.

Bezoek de showroom van JIP meubelen wanneer het jou uitkomt:

Wij zijn dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00-17.00 uur.

Eventueel maken we graag een afspraak buiten deze tijden om.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]