Fiore bank

-43%

Fiore bank

1.395,00 795,00

Prachtige aanwinst in onze Lifestyle zitmeubel collectie. Een heerlijk comfortabele bank met een landelijke en toch stoere uitstraling.Sofa vanaf:

€ 1399,-   € 795,-Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 160 meubelstoffen en verschillende ledersoorten.Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie

Categorie:
  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Prachtige aanwinst in onze Lifestyle zitmeubelcollectie. Een heerlijk comfortabele bank met een landelijke en toch stoere uitstraling.

Sofa vanaf:

van € 1399,-    voor € 795,-

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 160 meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Fiore bank” te beoordelen