Amy stoel

1 mrt, 2017  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Amy stoel

Amy eetkamerfauteuil
Prachtige romantische en ruime eetkamerfauteuil uit de UrbanSofa eetkamerstoelencollectie.
Prijs: 259 euro

De Amy fauteuil wordt geheel met de hand gemaakt en is voorzien van een comfortabel verend interieur zoals je dat normaal alleen in de hogere prijsklassen tegenkomt. Ontworpen om heerlijk te dineren en vervolgens ruim na te tafelen.

De Amy eetkamerfauteuil wordt geheel naar wens gemaakt. Zo is de stoel te personaliseren met een keus uit meer dan 130 meubelstoffen, bronzen of chromen nagels, vier verschillende grepen en diverse pootkleuren.

Deze eetkamerfauteuil met karakteristieke armleuningen en prachtig capitonnage is een sieraad voor elk interieur. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle afmetingen, prijzen en opties.

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.
Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie:
amy stoel UrbanSofa_Amy_eetkamerfauteuil-1

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_001 jip-sfeer_003 jip-sfeer_033 jip-sfeer_038 jip-sfeer_069 jip-sfeer_150 jip-sfeer_156 jip-sfeer_197 jip-sfeer_210 jip-sfeer_239