Rocco tafelcollectie

5 mei, 2017  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Rocco tafelcollectie

Rocco tafelserie.
Massieve, stoere en robuuste tafels voor de laagste prijs van Nederland. Met trots introduceren wij onze Rocco tafelcollectie.

Alle eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Rocco collectie hebben een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke eetkamertafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is maar liefst vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*).

De Rocco collectie biedt een keuze uit 2 soorten onderstellen (X en U) in zwart ,wit of raw metal. Bij de Rocco robuuste eetkamertafel is montage van het onderstel mogelijk op 3 plaatsen onder het blad. Je bepaalt dus zelf de ideale afstand tussen de poten.

Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Alle eetkamertafels in onze collectie zijn geheel massief.
Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie:
urbansofa_rocco_tafelserie-page0

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_034 jip-sfeer_038 jip-sfeer_070 jip-sfeer_103 jip-sfeer_104 jip-sfeer_150 jip-sfeer_239 jip-sfeer_266 jip-sfeer_267 jip-sfeer_268