Richmond Interiors

17 mei, 2018  |  door Jip  |  Dressoirs  |  0 Reacties
richmond logo

Alle dressoirs in deze categorie zijn van het merk Richmond Interiors.

De Richmond meubelcollectie wordt voor het grootste deel in de eigen fabriek in Roemenië geproduceerd, slechts een klein deel bestaat uit import uit het verre oosten. Door jarenlange ervaring en het produceren in de eigen fabriek, waar de meubelen met behulp van de beste vakmensen en de nieuwste machines worden vervaardigd, kan Richmond Interiors de beste kwaliteit leveren.

Behalve de hoge kwaliteit staat de collectie van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd. Hiervoor werkt Richmond Interiors nauw samen met betrouwbare leveranciers waarmee deze vernieuwende producten worden ontwikkeld. Inspiratie hiervoor wordt opgedaan tijdens inkooptrips door China, India, Indonesië en Maleisië maar uiteraard ook door goed naar de klant te luisteren.

U kunt de meeste van deze dresoirs bestellen in maar liefst 15 kleuren. Het dressoir is daarmee uniek en speciaal aan uw wensen aan te passen! U kiest de kleur die het beste bij uw interieur past.

kleuren kaart richmond interiors

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_027 jip-sfeer_033 jip-sfeer_049 jip-sfeer_077 jip-sfeer_098 jip-sfeer_136 jip-sfeer_158 jip-sfeer_166 jip-sfeer_202 jip-sfeer_275