Richmond Interiors

17 mei, 2018  |  door Jip  |  TV-kasten  |  Reacties uitgeschakeld voor Richmond Interiors

Alle tv kasten in deze categorie zijn van het merk Richmond Interiors.

De Richmond meubelcollectie wordt voor het grootste deel in de eigen fabriek in Roemenië geproduceerd, slechts een klein deel bestaat uit import uit het verre oosten. Door jarenlange ervaring en het produceren in de eigen fabriek, waar de meubelen met behulp van de beste vakmensen en de nieuwste machines worden vervaardigd, kan Richmond Interiors de beste kwaliteit leveren.

Behalve de hoge kwaliteit staat de collectie van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd. Hiervoor werkt Richmond Interiors nauw samen met betrouwbare leveranciers waarmee deze vernieuwende producten worden ontwikkeld. Inspiratie hiervoor wordt opgedaan tijdens inkooptrips door China, India, Indonesië en Maleisië maar uiteraard ook door goed naar de klant te luisteren.

U kunt sommige van deze kasten bestellen in maar liefst 15 kleuren. Het tv meubel is daarmee uniek en speciaal aan uw wensen aan te passen! U kiest de kleur die het beste bij uw interieur past.

kleuren kaart richmond interiors

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_054 jip-sfeer_149 jip-sfeer_154 jip-sfeer_157 jip-sfeer_159 jip-sfeer_173 jip-sfeer_184 jip-sfeer_275 jip-sfeer_278 jip-sfeer_280