Live Edge tafelcollectie

3 mrt, 2017  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Live Edge tafelcollectie

Live Edge tafel collectie

Met trots introduceren wij een collectie stoere en robuuste boomstam eetkamertafels.

Alle eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke eetkamertafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is maar liefst vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*).

De Live Edge collectie biedt een keuze uit 2 soorten onderstellen (X en U) in zwart ,wit of raw metal. Bij de Live Edge robuuste eetkamertafel is montage van het onderstel mogelijk op 3 plaatsen onder het blad. Je bepaalt dus zelf de ideale afstand tussen de poten.

Bij de productie van onze tafels houden wij rekening met mens en milieu. Alle tafels hebben een keurmerk. Dit houdt in dat al ons tropisch hardhout van duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Door slimme import nu voor de laagste prijs van Nederland. Duurzaam voor een eerlijke prijs.

* Bij een opgedikt blad wordt er een rand onder het blad gemaakt waardoor het lijkt dat het blad dikker is. Let hier op bij aankoop. Alle eetkamertafels in onze collectie zijn geheel massief.
Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:

Live-Edge-Urban-Sofa-Seinen-Meubelen

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_002 jip-sfeer_023 jip-sfeer_049 jip-sfeer_093 jip-sfeer_120 jip-sfeer_209 jip-sfeer_216 jip-sfeer_223 jip-sfeer_234 jip-sfeer_264