Pallmore

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Pallmore

Pallmore Sofa
Top model uit de UrbanSofa Country&Lifestyle collectie 2017.

De Pallmore blinkt uit in zitcomfort, uitstraling en élégance. Geïnspireerd door vele landelijke aspecten heeft onze designafdeling onder leiding van Ira Ness met de Pallmore een nieuwe standaard gezet binnen het landelijk wonen. Met zijn prachtige hoogwaardig gecapitonneerde rugleuning en de dubbel aangebrachte stiknaad is de Pallmore een aanwinst voor ieder interieur. Naar wens worden de armleuningen met de hand voorzien van een bies of stoere nagels.

Een prachtige romantische lifestyle bank regelrecht uit het topsegment, nu rechtstreeks vanaf onze Europese fabriek geleverd. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties:
UrbanSofa-Pallmore-Sofa-2016

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_048 jip-sfeer_051 jip-sfeer_056 jip-sfeer_145 jip-sfeer_155 jip-sfeer_168 jip-sfeer_223 jip-sfeer_261 jip-sfeer_271 jip-sfeer_282