Merlin

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Merlin

Merlin Sofa lounge of hoekbank
Een echte topper uit onze Country&Lifestyle collectie. Deze romantische Sofa is een aanwinst voor elk interieur.
UrbanSofa-Merlin-Hoekbank-600x300

De combinatie van tijdloos design en prachtige vormen maakt de UrbanSofa Merlin een van de populairste modellen van Nederland.
UrbanSofa-Merlin-Sofa-Vintage-knoop-stof

Met een diepte van maar liefst 104cm biedt de Merlin een echte lounge ervaring. De standaard geleverde “Comfort Seat” zitkussens geven een heerlijke zachte zit, maar kunnen naar wens ook worden vervangen door een wat stevigere zitting of onze exclusieve Latex Vlokvulling voor het ultieme loungecomfort. In gebruik krijgt de Merlin dan een schitterende landelijke uitstraling.
merlinn

Gemaakt van de beste materialen is deze heerlijke kwaliteitsbank nu wel heel erg voordelig. Maar let op: Be Sure It’s Real!

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties;
urbansofa_merlin_loungebank_hoekbank_1-page1

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_006 jip-sfeer_017 jip-sfeer_044 jip-sfeer_056 jip-sfeer_064 jip-sfeer_091 jip-sfeer_092 jip-sfeer_203 jip-sfeer_223 jip-sfeer_275