Merano

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Merano

Merano
Een model van eigentijds top design uit onze Industrial collectie. De Merano Sofa is zeer comfortabel en past naadloos in ieder interieur.
UrbanSofa-Merano-Casia-2,5-zits-bank

Door zijn stoere vormgeving wordt de Merano Sofa al snel de eye-catcher van jouw interieur. De brede armleuning in combinatie met de vierkante rug- en zitkussens geven de bank een strak aanblik. De opstaande biezen met Franse stiknaad op de leuningen en kussens maken het plaatje helemaal af. Een schitterende lifestyle Sofa met karakter.

De Merano heeft een aangepast zithoek voor een optimale loungebeleving. Standaard zijn de zitkussens uitgerust met “Comfort Seat” kussens, maar deze kunnen naar wens worden vervangen voor een stevigere zit of onze exclusieve Latex Vlokvulling. Latex vlokvulling zitkussens geven een extreem zachte zit voor het ultieme loungecomfort. Bovendien is de upgrade naar Latex Vlokvulling nu tijdelijk geheel gratis!
UrbanSofa-Merano-Casia-Loungebank

De Merano Sofa wordt enkel vervaardigd uit de beste materialen die normaal alleen worden gebruikt voor banken in het hogere prijssegment. Nu wegens rechtstreekse levering zeer voordelig geprijsd.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.:
Floris_van_Gelder_Merano_Sofa_Loungebank_Hoekbank_0-2

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie. Merano Sofa

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_027 jip-sfeer_043 jip-sfeer_106 jip-sfeer_117 jip-sfeer_129 jip-sfeer_149 jip-sfeer_178 jip-sfeer_206 jip-sfeer_228 jip-sfeer_265