Lorenzo

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Lorenzo

Lorenzo
De perfecte combinatie tussen landelijk, eigentijds en lifestyle. De Lorenzo is een zeer comfortabele Sofa met een stijlvolle finish.
lorenzo hoek

Door onze designers onder leiding van Ira Ness is vooral veel aandacht besteed aan de afwerking. Zo zijn de armleuningen breder dan gebruikelijk en lopen de kussens aan de bovenkant rond voor een stoer en stijlvol aanblik. Deze unieke kenmerken maken de Lorenzo Sofa een designtopper voor ieder interieur.

Een zeer exclusieve bank uit het hogere prijssegment, nu bij UrbanSofa door rechtstreekse levering beschikbaar voor een zeer scherpe prijs. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties:
urbansofa_lorenzo_sofa_loungebank_hoekbank_1-page1

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_054 jip-sfeer_059 jip-sfeer_098 jip-sfeer_116 jip-sfeer_151 jip-sfeer_152 jip-sfeer_153 jip-sfeer_168 jip-sfeer_227 jip-sfeer_249