Logan

5 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Logan

Logan Sofa
Onlangs geïntroduceerd en niet voor niets nu al een absolute topper.
Logan-Urban-sofa-vk

Onze UrbanSofa Logan is een fantastisch nieuw model waar we bijzonder trots op zijn.Dit model past zich volledig aan aan jouw interieur. Stoer, robuust, industrieel of landelijk, het maakt niet uit. Kies jouw favoriete bekleding en de Logan past als een maatpak voor je huiskamer.

De Logan is er natuurlijk niet alleen voor gemaakt om er mooi uit te zien. Het zitcomfort is zoals je van ons gewend bent een van de beste in de markt. Omdat wij weten dat comfort een persoonlijke beleving is kun je ook onze Logan krijgen in drie verschillende zitcomforts en twee verschillende zitdieptes. Kom lekker proefzitten in een van onze verkooppunten en stel je eigen UrbanSofa Logan Samen!

Ben je klaar met het samenstellen van jouw persoonlijke Logan?Dan gaan wij aan de slag in onze fabriek. Wij maken jouw persoonlijke Logan en leveren hem af bij jouw verkooppunt. Natuurlijk houden we bij de productie rekening met mens en milieu en houden we de kosten laag. Zo krijg jij jouw persoonlijke bank voor een zeer scherpe prijs.
Bekijk de productfolder voor een vollLogan Sofa
Onlangs geïntroduceerd en niet voor niets nu al een absolute topper.
UrbanSofa-Logan-Sofa (1)

Een 2 zits bank kost 795 euro
Een 2 – hoek -2 zits bank is er al vanaf 1855 euro
Een loungebank met longchair vanaf 1395 euro

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_026 jip-sfeer_061 jip-sfeer_064 jip-sfeer_104 jip-sfeer_124 jip-sfeer_134 jip-sfeer_199 jip-sfeer_211 jip-sfeer_243 jip-sfeer_267