Richmond Interiors

17 mei, 2018  |  door Jip  |  kasten  |  Reacties uitgeschakeld voor Richmond Interiors

Alle kasten in deze categorie zijn van het merk Richmond Interiors.

De Richmond meubelcollectie wordt voor het grootste deel in de eigen fabriek in Roemenië geproduceerd, slechts een klein deel bestaat uit import uit het verre oosten. Door jarenlange ervaring en het produceren in de eigen fabriek, waar de meubelen met behulp van de beste vakmensen en de nieuwste machines worden vervaardigd, kan Richmond Interiors de beste kwaliteit leveren.

Behalve de hoge kwaliteit staat de collectie van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd. Hiervoor werkt Richmond Interiors nauw samen met betrouwbare leveranciers waarmee deze vernieuwende producten worden ontwikkeld. Inspiratie hiervoor wordt opgedaan tijdens inkooptrips door China, India, Indonesië en Maleisië maar uiteraard ook door goed naar de klant te luisteren.

U kunt de meeste van deze kasten bestellen in maar liefst 15 kleuren. Deze vitrinekast is daarmee uniek en speciaal aan uw wensen aan te passen! U kiest de kleur die het beste bij uw interieur past. U kunt zelfs uw glaskast voorzien van een andere kleur aan de binnenkant dan aan de buitenkant.

kleuren kaart richmond interiors

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_026 jip-sfeer_041 jip-sfeer_107 jip-sfeer_124 jip-sfeer_159 jip-sfeer_188 jip-sfeer_195 jip-sfeer_229 jip-sfeer_235 jip-sfeer_278