Giorno

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  0 Reacties
UrbanSofa-Giorno-Casia-leren-3zits-bank

Giorno sofa lounge of hoekbank
Een heerlijke lifestyle Sofa met een perfecte balans tussen uitstraling en comfort.

UrbanSofa-Giorno-Casia-leren-3zits-bank giorno bank

De strak afgewerkte leuningen geven de Giorno een stoer karakter. Een echte topcreatie voor ieder interieur. De diepte van maar liefst 104cm zorgt voor een heerlijke lounge-ervaring. Hierbij is ook een actievere zit mogelijk met het gebruik van de optionele bijpassende lendekussens. Daarnaast heeft u keus uit 3 type zitcomfort. De standaard geleverde “Comfort Seat” zitkussens kunnen naar wens worden vervangen door stevigere HS zitkussen, of voor onze exclusieve Latex Vlokvulling voor de ultieme loungebelevenis.
UrbanSofa Giorno Hoekbank wit HR

Een kwaliteitsbank uit het hogere prijssegment, nu zeer betaalbaar. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie:
UrbanSofa_Giorno_Sofa_Loungebank_Hoekbank_0_2 urbansofa_giorno_sofa_loungebank_hoekbank-page0

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_018 jip-sfeer_033 jip-sfeer_079 jip-sfeer_090 jip-sfeer_094 jip-sfeer_151 jip-sfeer_173 jip-sfeer_199 jip-sfeer_261 jip-sfeer_269