Firenca

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Firenca

Firenca Sofa
Top model uit de UrbanSofa collectie 2017.
UrbanSofa-Firenca-Sofa-Presto (1)

De Firenca Sofa is heerlijk comfortabel en past in zowel een landelijk als modern interieur. Door het speciaal door UrbanSofa ontworpen frame met geoptimaliseerde zithoek blinkt de Firenca uit in comfort. De afwerking met bies geeft deze eigentijdse kwaliteitsbank een stijlvol en exclusief karakter.

Actie model! Nu tijdelijk bij de Firenca Sofa een gratis upgrade naar Latex vlokvulling zitkussens voor het ultieme loungecomfort.

Volledig gemaakt uit materialen uit het hogere prijssegment, nu voor de beste prijs van Nederland. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:
Firenca-prijzen-afmetingen

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_030 jip-sfeer_055 jip-sfeer_064 jip-sfeer_114 jip-sfeer_170 jip-sfeer_202 jip-sfeer_205 jip-sfeer_261 jip-sfeer_267 jip-sfeer_274