Fabio

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Fabio

Fabio Sofa
Heerlijke grote vintage Sofa uit onze Country&Lifestyle collectie.
fabio UrbanSofa-Fabio-Presto-hoekbank

De Fabio is een echte eyecatcher in elk interieur. De fraai afgewerkte leuningen geven de Fabio een stoer aanblik en zijn te verkrijgen met een bies of nagels. De houtenknopen in de rugkussens zijn met de hand vervaardigd van Europees Eikenhout en geven de bank een landelijk accent.
UrbanSofa-Fabio-Casia-3-zits

De Fabio heeft een diepte van maar liefst 104cm. voor een heerlijk zitcomfort. Standaard uitgerust met de UrbanSofa “Comfort Seat” zitkussens voor een lekkere zachte zit, maar naar wens ook verkrijgbaar met hardere zitkussens of Latex vlokvulling voor de ultieme lounge ervaring.

Volledig gemaakt van de beste materialen uit het hogere prijssegment, nu zeer betaalbaar. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:
urbansofa_fabio_sofa_loungebank_hoekbank-page1

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_022 jip-sfeer_041 jip-sfeer_061 jip-sfeer_088 jip-sfeer_110 Spieghel, setting, huis jip-sfeer_197 jip-sfeer_207 jip-sfeer_235 jip-sfeer_255