Informatie Urbansofa

9 apr, 2013  |  door Jip  |  Nieuws en aanbiedingen  |  Reacties uitgeschakeld voor Informatie Urbansofa

JIP meubelen is Premium Store van Urbansofa.
We hebben als verkooppunt in onze showroom de standaard collectie van Urbansofa en de industrial collectie van Floris van Gelder.
Van elk model hebben we een uitvoering staan, maar deze kunnen in vele
opstellingen, maten, kleuren en stoffen worden besteld.

Fabrieksverkoop bankstellen op zijn best

Als consument bent u natuurlijk op zoek naar de beste kwaliteit zitmeubelen tegen de laagste prijs. UrbanSofa speelt hier op in met een unieke meubelformule: fabrieksverkoop van zitmeubelen op zijn best. Als vooruitstrevend meubelmerk brak UrbanSofa als eerste in Nederland al in 2011 met de traditionele en statische meubelhandel. Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren worden vele dure schakels in het leveringsproces overgeslagen. De marges die importeurs en groothandels maken komen zo te vervallen en hoge kosten voor op- en overslag zijn niet meer nodig. Deze winst is voor u als consument. Uw nieuwe bank wordt geheel naar uw wensen geproduceerd in onze Europese topfabriek en rechtstreeks afgeleverd bij uw UrbanSofa verkooppunt. Het verkooppunt verzorgt de rest van het traject en bezorgt het meubel bij u thuis. Zo simpel is het: European quality, straight from our factory.

Een bank kopen rechtstreeks uit de fabriek? Wat scheelt dat?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar door het uitschakelen van de tussenhandel loopt uw winst op tot wel 50%! Hoe kan dat? In de verouderde meubelhandel zijn veel partijen betrokken bij het leveren van uw zitbank. Partijen die allemaal aan u willen verdienen. De bank wordt geproduceerd in de fabriek, gaat via de transporteur en importeur naar de groothandel en komt uiteindelijk in de winkel waar u hem als consument aanschaft. Als eindgebruiker betaalt u dus voor alle schakels in deze keten. UrbanSofa heeft alle overbodige partijen in dit proces uitgeschakeld. Geen importeur en groothandel , maar directe levering rechtstreeks uit de fabriek. Hiermee verdwijnen de hoge winsten die deze partijen op u maken. Bovendien hoeven er door de directe levering aan uw verkooppunt geen hoge kosten meer gemaakt te worden voor het op- en overslaan van de meubels. Daarom is fabrieksverkoop zo voordelig en daar profiteert u van!

Wat merk ik van deze rechtstreekse levering?

Voor u als consument verandert er helemaal niets aan de wijze waarop u een zitmeubel aanschaft. U gaat naar een UrbanSofa verkooppunt en bekijkt hier de vele modellen, opstellingen, stoffen en opties. Net zoals u zou doen wanneer u elders een nieuw bankstel zou kopen. Wanneer u een keus heeft gemaakt wordt uw bank speciaal voor u geproduceerd in onze Europese topfabriek. Omdat het hele logistieke traject achter de schermen plaatsvindt merkt u hier als consument helemaal niks van. Wat merkt u wel? Door de rechtstreekse levering bespaart u tot wel 50% op de aanschaf van uw nieuwe sofa, loungebank of hoekbank. Daarnaast verkort het uitschakelen van de overbodige partijen in het logistieke proces de levertijd aanzienlijk.

Wat is de kwaliteit van de zitmeubels?

UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit! De banken van UrbanSofa worden uitsluitend geproduceerd uit hoogwaardige materialen. Zo wordt het frame gemaakt van massief beukenhout, gebruiken we alleen stalen nosag binnenvering en vullen we de zitting standaard met de allerbeste kwaliteit HR koudschuim. Daarnaast stellen wij onze stoffencollectie met veel zorg samen. Voordat een stof in onze stalenboeken terecht komt wordt deze uitgebreid getest. Alleen wanneer aan onze hoge standaard wordt voldaan nemen wij de stof op in het assortiment. Dit heeft tot gevolg dat de stoffen waar u bij ons standaard uit kunt kiezen van vergelijkbare kwaliteit zijn als de duurdere stofgroepen elders.

Hoe kan UrbanSofa zo goedkoop leveren?

Zitmeubels van gelijkwaardige kwaliteit kosten elders veel meer. Hoe kan UrbanSofa dan zo goedkoop leveren? Dit is mogelijk door de UrbanSofa visie. De focus bij UrbanSofa ligt altijd op optimalisatie van processen en niet op bezuiniging op kwaliteit. Zo maakt het unieke logistieke systeem dat UrbanSofa heeft ontwikkeld het mogelijk te leveren zonder importeur en groothandel. Dit scheelt enorm in de kosten. Daarnaast bekijken wij de zitmeubelbranche met oer-Hollandse zuinigheid, en dat werkt! We doen niet mee met dure meubelbeurzen, onnodig dure reclame campagnes of hippe netwerkevents. Wij steken ons geld en tijd liever in innovatie. Iedere euro wordt door ons weloverwogen besteed waardoor u nooit teveel betaald.

Kan het nog goedkoper?

Hierover kunnen we heel kort zijn: nee! In de meubelbranche worden veel modellen gemaakt die op het oog op elkaar lijken. Toch zitten er redelijke verschillen in de prijzen. Deze verschillen kunnen vaak maar op 1 manier worden verklaart: bezuiniging op materiaal. Dit betekend per definitie kwaliteitsverlies. UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit, maar op de tussenhandel. U koopt bij ons dus een origineel Europees kwaliteitsproduct voor een bijzonder lage prijs. Het feit dat banken qua uitstraling op elkaar lijken brengt een risico voor u als consument met zich mee. U wilt niet de boot in gaan door een kwalitatief mindere namaak bank aan te schaffen. Twijfelt u aan de kwaliteit of de echtheid van uw geleverde bank? UrbanSofa voorziet ieder zitmeubel van een merklabel. Ontbreekt het label? Neem dan direct contact met ons op! Pas op voor teleurstellingen en koop uitsluitend bij officiële UrbanSofa verkooppunten. Be Sure It’s Real!

Hoe zit het met mijn garantie?

Heb ik bij fabrieksverkoop nog wel recht op garantie? Uiteraard! Sterker nog, u krijgt er zelfs een extra garantie bij. Als UrbanSofa staan wij namelijk volledig achter de kwaliteit van ons product. Daarom ontvangt u van ons helemaal gratis 3 jaar aanvullende fabrieksgarantie. Bovendien worden garantiegevallen beter en sneller afgehandeld. U zit bij UrbanSofa namelijk direct bij de bron. Dus meer zekerheid voor u en betere service.

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_035 jip-sfeer_086 jip-sfeer_097 jip-sfeer_108 jip-sfeer_147 jip-sfeer_155 jip-sfeer_185 jip-sfeer_198 jip-sfeer_254 jip-sfeer_255