Cesano

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Cesano

Cesano Loungebank
Een schitterende combinatie tussen vormgeving en comfort. Een eigentijdse Loungebank voor iedere woonkamer.
Cesano-Hoekbank-1600x800 UrbanSofa-Cesano-2,5-zits

De pootjes van de Cesano Loungebank zijn gemaakt van massief geborsteld aluminium voor een stoere uitstraling. In combinatie met de brede armleuning geeft dit de bank extra karakter.

De Cesano heeft een heerlijk zachte lounge zit. Standaard wordt de Cesano geleverd met “Comfort Seat” zikussens, maar naar wens kan worden gekozen voor een stevigere zit of onze exclusieve Latex Vlokvulling. Latex vlokvulling zitkussens geven een extreem zachte zit voor het ultieme loungecomfort. Bovendien is de upgrade naar Latex Vlokvulling nu tijdelijk geheel gratis!

Gemaakt uit de beste materialen en wegens rechtstreekse levering voor een zeer scherpe prijs.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.:
cesano bank cesano urbansofa

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_059 jip-sfeer_074 jip-sfeer_111 jip-sfeer_142 jip-sfeer_161 jip-sfeer_173 jip-sfeer_180 jip-sfeer_261 jip-sfeer_281 jip-sfeer_284