Cambridge

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Cambridge

Cambridge Sofa
De Cambridge is een van de toppers in de UrbanSofa Landelijke banken Collectie. De UrbanSofa Cambridge is een heerlijke romantische leefbank die past in elk interieur. Zoek jij een landelijke bank met een stoere uitstraling? Dat kan!
UrbanSofa-Cambridge-Sofa

De Cambridge is uitgerust met losse hoezen, waardoor de bank een prachtige levendige uitstraling krijgt. De subtiele armleuningen geven deze heerlijke plofbank een elegante aanblik. Door de losse hoes op de Cambridge te combineren met de UrbanSofa Nature stofcollectie ontstaat een schitterende landelijke uitstraling. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de 130 andere stoffen. Er is altijd een bekleding die perfect bij je past.

De Cambridge (Hoekbank) is standaard uitgerust met de UrbanSofa ‘Comfort Seat’ kussens. Dit zijn comfortabele koudschuim zitkussens. Naar wens kunnen deze vervangen worden voor wat stevigere koudschuim kussens of de unieke UrbanSofa Latex Vlokvulling voor de optimale loungebeleving.

De prachtige Cambridge Loungebank wordt speciaal voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanaf onze Europese topfabriek. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.:
cambridge cambridge 2

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_013 jip-sfeer_073 jip-sfeer_152 jip-sfeer_163 jip-sfeer_211 jip-sfeer_232 jip-sfeer_240 jip-sfeer_241 jip-sfeer_249 jip-sfeer_277