Calmont

12 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Calmont

Calmont Sofa
Uitblinker in de UrbanSofa Country&Lifestyle collectie 2017.

De Calmont is een romantische lifestyle sofa met karakter. Een unieke ontwerp van onze eigen designafdeling onder leiding van Ira Ness.

De geheel met de hand en op ambachtelijke wijze gecapitonneerde rugleuning geeft de bank een zeer exclusieve uitstraling. De subtiele wenteling in de armleuning draagt hier optimaal aan bij. Leverbaar in vele opstellingen en met keus uit 3 type zitcomfort.
UrbanSofa-Calmont-loungebank-kussen-met-knoop (1)

UrbanSofa-Calmont-3-zits-sofa
Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

De Calmont wordt enkel vervaardigd uit materialen die normaal worden gebruikt in het hogere segment. Nu bij UrbanSofa door rechtstreekse levering beschikbaar voor een zeer scherpe prijs. Bekijk onderstaande afbeelding voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties:

urbansofa_calmont_sofa_loungebank_hoekbank-page1

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_003 jip-sfeer_015 jip-sfeer_035 jip-sfeer_056 jip-sfeer_062 jip-sfeer_085 jip-sfeer_094 jip-sfeer_113 jip-sfeer_200 jip-sfeer_222