Cambridge

15 jun, 2016  |  door Jip  |  Banken  |  Reacties staat uit voor Cambridge
camebridge-casia-loungebank-met-losse-hoes-0_640x480_BGresize

De Cambridge is uitgerust met losse hoes, waardoor de bank een levendige uitstraling krijgt. De subtiele armleuning geeft deze heerlijke plof bank een elegante aanblik. Tip: door de losse hoes op de Cambridge te combineren met de nieuwe UrbanSofa Nature stofcollectie ontstaat een schitterende landelijke uitstraling.

De Cambridge Sofa is standaard uitgerust met de UrbanSofa ‘Comfort Seat’ kussens. Naar wens kunnen deze vervangen worden voor harde zitkussens of de unieke UrbanSofa Latex Vlokvulling, voor de optimale loungebeleving.
Leverbaar in vele opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

  • Aboneer op onze RSS Feed

Catalogus

Sfeerbeelden

jip-sfeer_015 jip-sfeer_043 jip-sfeer_063 jip-sfeer_088 jip-sfeer_096 jip-sfeer_099 jip-sfeer_201 jip-sfeer_209 jip-sfeer_219 jip-sfeer_265