Cambridge

15 jun, 2016  |  door Jip  |  Banken  |  Reacties uitgeschakeld voor Cambridge

De Cambridge is uitgerust met losse hoes, waardoor de bank een levendige uitstraling krijgt. De subtiele armleuning geeft deze heerlijke plof bank een elegante aanblik. Tip: door de losse hoes op de Cambridge te combineren met de nieuwe UrbanSofa Nature stofcollectie ontstaat een schitterende landelijke uitstraling.
cambridge-loungebank-2_5-zits-_-longchair_8725_2

De Cambridge Sofa is standaard uitgerust met de UrbanSofa ‘Comfort Seat’ kussens. Naar wens kunnen deze vervangen worden voor harde zitkussens of de unieke UrbanSofa Latex Vlokvulling, voor de optimale loungebeleving.
Leverbaar in vele opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:

cambridge 2

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_040 jip-sfeer_041 jip-sfeer_064 jip-sfeer_094 jip-sfeer_099 jip-sfeer_114 jip-sfeer_193 jip-sfeer_202 jip-sfeer_227 jip-sfeer_246