Cambridge

15 jun, 2016  |  door Jip  |  Banken  |  Reacties uitgeschakeld voor Cambridge

De Cambridge is uitgerust met losse hoes, waardoor de bank een levendige uitstraling krijgt. De subtiele armleuning geeft deze heerlijke plof bank een elegante aanblik. Tip: door de losse hoes op de Cambridge te combineren met de nieuwe UrbanSofa Nature stofcollectie ontstaat een schitterende landelijke uitstraling.
cambridge-loungebank-2_5-zits-_-longchair_8725_2

De Cambridge Sofa is standaard uitgerust met de UrbanSofa ‘Comfort Seat’ kussens. Naar wens kunnen deze vervangen worden voor harde zitkussens of de unieke UrbanSofa Latex Vlokvulling, voor de optimale loungebeleving.
Leverbaar in vele opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:

cambridge 2

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_007 jip-sfeer_031 jip-sfeer_033 jip-sfeer_044 jip-sfeer_052 jip-sfeer_072 jip-sfeer_103 jip-sfeer_142 jip-sfeer_212 jip-sfeer_278