Leroy stoel

2 mrt, 2017  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Leroy stoel

Leroy Eetkamerfauteuil
Nieuw: LEROY Leder Collectie
Prijs leroy stoel: 199 euro

Met trots introduceren wij onze Leroy Leder Collectie. Een serie zitmeubelen met een robuuste, industriële en tevens landelijke uitstraling.

De craquelé finish van het echte buffelleder zorgt voor een stoere vintage look. Het leder wordt geheel met de hand gekleurd. Dat geeft elke stoel zijn unieke karakter.

Het buffelleder kenmerkt zich nog verder door de zichtbare tekening van een heerlijk landleven. Her en der zie je daarom mogelijk zelfs kleine sporen van een litteken of insectenbeet.

Het frame is “buis in buis” uitgevoerd en daardoor super stevig. De Leroy eetkamerstoelen zijn ontworpen voor een heerlijk zitcomfort. Ondanks het prettige zitcomfort zijn de eetkamerstoelen slechts 51 cm breed. Zo passen er altijd 6 onder je tafel.

Naast de stoere eetkamerstoelen bestaat de collectie uit een eetkamerbankje en een super trendy gym krukje in twee maten.

De Leroy Collectie is vanaf heden leverbaar tegen een messcherpe prijs.
Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:
leroy stoel urbansofa

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_015 jip-sfeer_045 jip-sfeer_061 jip-sfeer_072 jip-sfeer_112 jip-sfeer_122 jip-sfeer_127 jip-sfeer_141 jip-sfeer_275 jip-sfeer_282