Brandon

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  Reacties uitgeschakeld voor Brandon

Brandon Sofa
Prachtige aanwinst in onze 2018 zitmeubelcollectie.

Een heerlijk comfortabele bank met een strakke finish. De brede armleuningen geven de Brandon een krachtige stoere uitstraling, maar door de oversteek van de zitkussens heeft dit bankstel toch een landelijk en exclusief tintje. De Brandon sofa is voorzien van een geoptimaliseerde zithoek die zorgt voor het unieke UrbanSofa loungecomfort.

De Brandon sofa wordt geheel gemaakt met materialen die normaal alleen worden gebruikt in het hogere segment. Nu bij UrbanSofa door rechtstreekse levering beschikbaar voor een zeer scherpe prijs.

Het Brandon model is leverbaar als bank, loungebank en hoekbank.

Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties:

UrbanSofa_Brandon_Sofa_Loungebank_Hoekbank-2-724x1024 UrbanSofa_Brandon_Sofa_Loungebank_Hoekbank-1-724x1024

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_005 jip-sfeer_028 jip-sfeer_088 jip-sfeer_089 jip-sfeer_099 jip-sfeer_126 jip-sfeer_155 jip-sfeer_187 jip-sfeer_202 jip-sfeer_211