Montreal

15 jun, 2016  |  door Jip  |  Banken  |  Reacties uitgeschakeld voor Montreal

Urbansofa model Montreal

Deze fantastische bank nodigt je uit om heerlijk op weg te dromen. Met een keuze uit drie zitcomforts kies je altijd de voor jou persoonlijke perfecte zit.

De licht gebogen armleuningen geven het model een romantisch karakter en zijn volledig met de hand gecapitonneerd.

Onze bank Montreal is leverbaar van comfortabele loveseat tot megagrote hoekbank. Met de keus uit drie verschillente typen rugkussens geef je de Montreal bank nog een extra persoonlijke touch.

Met een vintage stof uit onze collectie meubelstoffen past de Montreal ook uitstekend in een stoer interieur. Al met al een prachtige aanwinst in ons assortiment en nu al een regelrechte topper.

Stofcollectie:
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Bekijk onderstaande afbeelding voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties:

Montreal-folder2 Montreal-folder

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_037 jip-sfeer_060 jip-sfeer_081 jip-sfeer_122 jip-sfeer_179 jip-sfeer_192 jip-sfeer_208 jip-sfeer_219 jip-sfeer_226 jip-sfeer_275