Ailean

4 mei, 2018  |  door Jip  |  Urbansofa Collectie  |  0 Reacties
UrbanSofa Ailean Sofa Casia

Ailean Sofa, lounge of hoekbank

ailean hoekbank ailean loungebank

Door zijn stijlvolle vormgeving en stoere afwerking met nagels aan de zijkant van de leuning brengt deze heerlijke sofa de perfecte sfeer in uw huis. Het speciaal ontworpen frame geeft de Ailean een ongeëvenaard zitcomfort. Standaard geleverd met de UrbanSofa “Comfort Seat” zitkussens. Naar wens kunt u altijd kiezen voor de hardere zitkussens, of de latex vlokvulling voor een nog groter lounge effect.

Vervaardigd uit de beste materialen is een Sofa als deze normaal alleen te vinden in het hogere segment. Nu bij UrbanSofa door rechtstreekse levering echter beschikbaar voor een zeer scherpe prijs. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:

ailean bank

  • Aboneer op onze RSS Feed

Sfeerbeelden

jip-sfeer_021 jip-sfeer_136 jip-sfeer_137 jip-sfeer_163 jip-sfeer_172 jip-sfeer_203 jip-sfeer_218 jip-sfeer_232 jip-sfeer_254 jip-sfeer_255